Capitolul03

Bella pov:

Dupa ce Rose si Ed au plecat eu si familia mea am urcat fiecare in camerele noastre pentru a ne pregati pentru o noua zi de scoala, ca doar e ora 5 dimineata!

-Ce m-am distrat! Nu am mai ras asa de cand Jane a baut o bere intreaga doar pentru ca pierduse pariul ala cu mine!zice Em in timp ce eu intram in uriasul meu dulap, nu sunt materialista doar ca…ei bine ador sa am multe haine.

Insa totusi am si eu o problema ce voi  face atunci cand vor veni Volturile? Il stiu foarte bine pe Aro! E instare sa ucida pe oricine atata timp cat obtine putere! Imi e foarte frica nu pentru mine ci pentru copii. Daca mii ia? Daca vrea sa ii faca sclavii lui in armata aia a lui ce il urmeaza oriunde? Desi imi e frate in astfel de momente eu pur si simplu il urasc, ce tot zic? Cu toate astea tot tin la el!

Si cand ma gandesc la privirea si glasul ala al lui ce e doar o masca pentru adevaratele lui intentii, ce am facut sa merit asta? Cu ce am gresit? « Doamne ma urasti! nu puteai sa-mi dai si mie un frate mai putin obsedat de cucerirea lumii vampirilor?” E o chestie foarte aiurita , adica e totusi fratele meu si in acelasi timp dusmanul meu. Nu ar fi asa daca el nu ar vrea ca copii mei sa faca parte din garda!

Daca as putea sa fac ceva sa te schimb, sa il am din nou pe fratele meu om acel frate mai mare care punea inainte de toate familia si mai apoi alte lucruri. Acel frate mai mare care ma incuraja mai tot timpul care avea grija de mine sa nu fiu ranita sa fiu mereu fericita , care se uita inapoi si isi recunostea toate greselile. El e fratele meu nu monstrul acesta care e insetat dupa putere! Ce la schimbat? Ce la facut asa cum e?

„There’s nothing I wouldn’t do
To have just one more chance
To look into your eyes
And see you looking back”

(CHRISTINA AGUILERA – HURT)

Imi e atat de dor de clipele pe care le petreceam impreuna, de momentele in care el radea si zambea din toata inima. Imi e dor de cealalta fata a fratelui meu mai mare. Si cand ma gandesc ca e asa doar din cauza creatoarei lui! El s-a indragostit de ea iar dansa s-a jucat cu el , l-a transformat si apoi l-a parasit!

* Flash Back*

-Surioara trebuie sa iti dau o veste minunata! Imi zice Aro pur si simplu incantat, ma intreb ce vrea sa imi zica.

-Te ascult Aro ! Deja sunt curioasa ! ii raspund eu fiind numai ochi si urechi.

-Ei bine m-am indragostit Isabella! eh nu e nimic iesit din comun doar s-a indragostit.I-a stai asa! S-a indragostit? Fratele meu e indragostit! Tocmai el? Cel care zicea ca nu se va insura nici mort?

Pun mana pe o perna si bineinteles urmatoarea directie, capul lui:
-Au! Pentru ce a fost asta?se revolta el.

-Cine sunteti dumneavoastra si ce ati facut cu fratele meu mai mare? Pentru ca el imi zicea ca nu se va insura sau indragosti nici mort ! ii raspund eu foarte serioasa.

-Foarte amuzant surioara ! Foarte amuzant ! imi zice el serios. Dar acum lasand gluma deoparte chiar sunt indragostit!
-O! Si cine e norocoasa?hm cred ca stiu cine e.

-Este noua domnisoara venita in oras! O cheama Elizabeth! continua el incantat.

-Nu e de bine fratioare! Nici mama si nici tata nu vor fi de acord! Stii bine ca nu e normala! Am vorbit cu ea! E foarte ciudata! Si acei ochi aurii…sunt ochii lipitorilor ciudate! Te sfatuiesc mai degraba iti ordon sa te indepartezi de ea!ii zic eu ingrijoarata.

-Tocmai tu Isabella? zice Aro revoltat. Tocmai tu nu esti de partea mea? Credeam ca vei intelege si ca ma vei sustine dar tu ? Tu ce faci? Tu imi zici acelasi lucru ca si parintii nostri! tipa Aro ! Nu l-am mai vazut nici-o data asa!

-Aro intelege! Ma gandesc la siguranta ta! Si in acel moment simt cum lacrimi imi inteapa ochi.

-Prosti ! ridica el tonul . Daca te-ai gandi la mine m-ai sustine ! Asa ar face o sora adevarata! urla el mine.

-Nu e adevarat! Un frate adevarat si-ar intelege sora cand se gandeste la binele lui! ridic si eu tonul in timp ce lacrimi sarate incep sa curga siroaie pe fata mea.

-Stii ce ? Tu nu mai esti sora mea ! tipa el iar apoi iesi pe usa trantind-o.

*End Flash Back*

Acela a fost ultimul moment in care l-am avut pe fratele meu si tot acela a fost ultimul moment in care el mai era om.

*Flash Back*

Un ciocanit se auzi in usa. Oare cine ar putea fi ? Dar nici macar nu ma intereseaza, nimic nu ma mai intereseaza de la cearta aceia cu Aro. Nici nu l-am mai vazut de atunci! Oare ce o fi facut?Habar nu am dar stiu ca eu stau si plang in continu iar lui nici nu ii pasa.Halal frate mai e si el,sia parasit sora pentru o ciudata ! De ce nu intelege ca acea femeie e periculoasa? De ce nu ma asculta?

„Cate nopti au trecut

De cand tu ai plecat
Si ma-ntreb daca nu cumva

Chiar m-ai uitat”

(Heaven-O parte din rai)

Am auzit usa deschizanduse dar nici atunci nu am ridicat privirea sa vad persoana.Imi e indiferent daca sunt parintii mei sau un criminal ce vrea sa ma ucida, ba din contra mi-ar face o favoare!

-Isabella! se auzi o voce atat de cunoscuta dar totusi atat de schimbata, nu mai era aceiasi voce cu care eram eu obisnuita era masculina dar totusi suna ca un clopotel. Dar desi e vocea lui nu are cum sa fie el! Nu are cum!

Usor imi ridic privirea si il vad , este atat de schimbat pielea lui nu mai are obisnuita culoare roz portocalie ci este alba ca si zapada iar ochii lui ciocolatii au fost inlocuiti de doua rubine rosii ca si focul. Ceva nu e inregula iar pentru asta sunt sigura ca EA e vinovata!
In timpul monologului meu interior el s-a apropiat de mine si si-a pus mana pe umarul meu.

-Surioara! Ma striga el cu o privire atat de trista si de melancolica.

-Ce vrei? m-am rastit eu. TU nu ai dreptul sa ma mai numesti sora ! si imi afisez cea mai urata privire posibila.

-Isabella,asta ti-am facut eu ? ma intreaba el uitanduse la mine si la corpul meu ce statea in pozita unui copil nenascut si tot corpul imi tremura ca varga.

-Nu conteaza ! Oricum nu iti pasa ! Tie iti pasa doar de Elizabeth ca doar petntru ea ti-ai abandonat sora si familia! vocea mea era atat de stinsa.

-Iarta-ma!si a facut un gest la care nu m-am asteptat,ma imbratisat.Te rog iartama ca am tipat la tine si ca am spus ce am spus si mai ales pentru faptul ca nu te-am ascultat!

-Aro ce ti-a facut ? il intreb eu cu vocea tremurata.

Imi ridic usor mana si ii ating fata el inchide ochi si inspra expira adanc.

-Nu pot sa iti spun,sopteste,te-as pune in pericol si pe tine.

-Sunt sora ta, poti sa imi zici ! Daca ti-a facut ceva jur ca ma duc la ea si o fac bucati ! Jur !

-Ei bine eu m-am indragostit de ea insa Elizabeth s-a jucat doar cu mine si sentimentele mele si…a vrut el sa continuie dar eu l-am intrerupt.

-Ce a facut? S-a jucat cu tine si sentimentele tale?O fac bucati! Ma ridic in picioare pregatita sa ies din casa sa ma duc la ea si sa o fac una cu pamantul insa fratele meu imi opreste avantul.

-Isabella lasa-ma sa termin! Am vrut sa zic ca ei bine…sunt un vampir,ma transformat !

-Ha ha ha….Ce  gluma buna Aro ! incep eu sa rad.

-Nu e o gluma! Iti zic doar adevarul in acest moment eu sunt un pericol pentru tine! Imi zice el.

-Aro….tu nu ai fost nici-o data si nu vei fi un pericol pentru mine. Si stii de ce? Pentru ca ma vei transforma.

-Ce? NU Isabella eu nu te voi transforma! Nu iti voi distruge viata! Zbiera el la mine.Sau…daca te transform am putea cucerii impreuna lumea vampirilor!zice el inchizand ochii.

-Aro cum adica sa cuceresti lumea vampirilor? Il intreb nedumerita.

-Uite asa bine! Noi doi vom fii stapanii!

-NU Aro! Nu sunt de acord! Eu vreau doar o viata lunga si linistita,asta e tot ce imi doresc.

In urmatoarea secunda Aro s-a apropiat de mine si am simtit doua buze reci atigandumi jugulara , a hotarat sa ma transforme.

Au urmat 3 zile de chin si de durere, am simtit pe pielea mea cele mai cumplite senzatii iar inima mea se chinuia sa bata dar acea straduire nu ajuns caci in ultima zi a mai batut de doua ori si s-a stins.La fel s-a stins si umanitatea mea, la fel s-a stins si viata mea de pana atunci.

***Timpul trece***
Dupa 1 an de cand am fost transformata i-am intalnit pe Marcus,Caius si Emmet ei sunt primii nostri prieteni iar Emmet e prima mea dragoste.

Insa ceva lipseste,acel lucru e comportamentul fratelui meu de inainte de cearta acum nu il mai recunosc e o alta persoana…

„Nu stiu cat timp a mai trecut
Poate o viata, poate un minut
Imi lipsesti…”

( 3 Sud Est-De dorul tau)

*End Flash Back*

_________________________________________

Este scris de mine adica de Alexa si speram sa va placa

4 comentarii (+add yours?)

  1. katy
    iun. 29, 2010 @ 06:29:39

    e frumos…astept urmatorul capitol 😀

    Răspunde

  2. dia
    iun. 30, 2010 @ 21:07:39

    SUPER FICUL
    FELICITARI. ASTEPT CONTINUAREA CAT MAI CURAND

    Răspunde

  3. Dy@nn@
    iul. 12, 2010 @ 08:03:46

    cum te poti opri tocmai akuma????
    off
    superb v-am luat si euid sa-mi spuneti cand puneti cap 4.
    Alexa sper sa ma anunti!
    sasa l-am gasit greu>:P
    app
    id me este:yo_bebelusha2002@yahoo.com
    ignoratui id care va aare akolo

    Răspunde

Lasă un comentariu